3 tips voor een origineel interieur

Afgelopen weekend was ik als blogger aanwezig in het Bloggers Home op Beurs Eigen Huis. Ik heb een workshop gegeven waarin ik 3 tips geef voor een origineel interieur. In de video’s hieronder geef ik steeds 1 van deze drie tips weer. Bekijk ze allemaal en kies de tip waarvan jij denkt dat die bij jou past en die jij aandurft. Ik laat jou gelijk zien welke items van Beurs Eigen Huis jou kunnen helpen bij deze tips. Ook geef ik een impressie van hoe het op Beurs Eigen Huis was. Ik heb een hele leuke dag gehad en veel inspiratie opgedaan, zeker een aanrader om eens naar toe te gaan. Veel kijkplezier. Laat even weten wat je ervan vindt en of je wat aan de tips hebt.

 

3 tips voor een origineel interieur: Tip 1 YouTube play
3 tips voor een origineel interieur: Tip 2 YouTube play
3 tips voor een origineel interieur: Tip 3 YouTube play

 

Tip 1: De Iyecatcher

In de vlog van tip 1 is een bijzondere haard te zien. Dit is de haard van African Flame. Zij importeren keramische haarden uit Afrika die daar per stuk worden geproduceerd. Daardoor is iedere haard uniek. Deze haard voegt echt iets bijzonders toe aan het interieur, en maakt jouw huis daarbij ook nog heerlijk warm. Door de keramiek wordt de warmte vastgehouden en uitgestraald. Dus weinig stoken en veel warmte. De haarden kunnen ook buiten geplaatst worden.

Ook zie je in de vlog de producten van 4-use. Zij maken van gebruikte materialen, mooie duurzame binnen en buiten meubels. Vind jij het belangrijk jouw woning milieubewust in te richten? Dan ben je bij 4-use aan het goede adres.

Tot slot laat ik mooie lampen zien van een echte Dutch Designer. Ik vond het heel bijzonder om te ontdekken tot hoe ver het handwerk / Designer Maker in deze lampen is doorgevoerd. De lampen zijn ontworpen door Marco Tabak.

 

 Tip 2: Combineer verschillende structuren, materialen en prints.

In de vlog van tip 2 zie je als eerste de mooie creaties met mos van Moswens. Mos is een innovatieve manier om te spelen met structuren en materialen. Bekijk de vlog om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om printjes te combineren? Bekijk dan de tips van de koningin van de print in de vlog van tip 2. Bij Funky Friday zijn de leukste prints verkrijgbaar en daarnaast ook bijzondere producten, zoals een vinyl plakvloer voor mensen met 2 linkerhanden. Ook heeft Funky Friday behang voor in de keuken wat waterbestendig en hittebestendig is. Perfect om een saaie ruimte in een handomdraai wat meer pit te geven.

Tot slot zijn de houtstrips van Woodindustries te zien. Zij geven gebruikt hout een tweede leven en ik dan ook nog een mooi tweede leven. Naast houtstips maken zij meubels, lampen, deuren en nog veel meer. Dus ook hier kun jij terecht als je jouw interieur milieu bewust in wilt richten.

 

Tip 3: Complementair contrast

In de laatste vlog zie je de prachtige lampen van Anvia. Avia is een Holland merk van weleer, wat door liefhebbers van deze lampen weer tot leven is gebracht. Ik raad aan je eens te verdiepen in de historie van deze lampen. Hoe meer je van deze lampen weer hoe mooier ze worden. Bekijk in de vlog hoe je deze lampen kunt gebruiken bij een complementair contrast.

 

One thought on “3 tips voor een origineel interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kies grootte lettertype
Contrast aanpassen