Info

Wat kunt je doen via Iye Design?

Je hebt vaak zelf al ideeën voor jouw interieur, maar je komt er net niet helemaal uit. Iye Design helpt je om de oplossing te vinden. In eerste instantie kun je zelf aan de slag. Je kunt via het moodboard foto’s van jouw huidige interieur en andere afbeeldingen die je mooi vindt combineren met producten die je op Iye Design kunt vinden. Komt je er zelf toch niet uit?

 

Vraag dan mijn interieuradvies aan. De interieuradviezen zijn opgedeeld in losse modules. Zo kunt je bijvoorbeeld alleen een kleuradvies aanvragen of alleen een meubeladvies. Wilt je toch een volledig advies van kleur tot indeling en inrichting, dan kan dit ook. Het advies kan online gegeven worden, of je kunt een advies aan huis aanvragen. Wil je jezelf  alvast voorbereiden op de toekomst of heb je aanpassingen nodig? Binnenkort zijn mooie aangepaste producten en interieuradvies voor aangepaste woningen ook te vinden op Iye Design. Ik wens je veel plezier met het vormgeven van jouw interieur!

 

Wat kunt je doen via Op Eigen Recept?

Binnenkort kun je via Op Eigen Recept aangepaste producten zien die een mooie of onopvallende vormgeving hebben. Zoek je aanpassingen die bij jouw lifestyle passen? Via Op Eigen Recept kunt je een beeld vormen van hoe de mooie en onopvallende aanpassingen in jouw woning passen. Je kunt een moodboard maken. Hierop kunt je foto’s van jouw huidige interieur combineren met de aangepaste producten van Op Eigen Recept. Ook kunt je de interieurproducten van Iye Design toevoegen om jouw interieur helemaal af te maken. Komt je er zelf niet helemaal uit?

 

Via Op Eigen Recept kun je interieuradvies aanvragen speciaal gericht op aangepaste interieurs. Naast het ontwerpen van interieurs heb ik een verpleegkundige achtergrond. Vanuit mijn ervaring als verpleegkundige heb ik een andere kijk op aangepaste interieurs. Via Op eigen recept wil ik je helpen jouw leven vorm te geven zoals jij wilt. Niet alles kan blijven zoals het was. Je kunt wel bekijken hoe je het leven zoveel mogelijk vorm kunt geven zoals het was of je kunt een hele nieuwe koers gaan varen. Schrijf jouw eigen recept!

 

De combinatie

Op de website worden de producten en diensten van Iye Design en Op eigen recept bewust gecombineerd. Gezondheidsproblemen zijn onderdeel van het gewone leven. Dus waarom producten en diensten die hiermee samenhangen van elkaar scheiden? Geen enkel interieur bestaat alleen uit aanpassingen. En iedereen kan opeens te maken krijgen met gezondheidsproblemen. Daarnaast wordt het steeds meer de trend om de woning al te passen op het moment dat je nog gezond bent. Het is belangrijk dat de aanpassingen opgaan in jouw interieur. Om je een beeld te geven van het totaalplaatje kunt je hier aangepaste producten en interieurproducten vinden en combineren op het moodboard.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *